Det med småt

Fortrydelsesret
Køb af kurser her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Tilmelding er bindende, men hvis du fortryder, kan du afmelde dig. Se punktet Afmelding.

Afmelding
Afmelding og tilbagebetaling kan ske indtil 10 dage før kursusstart mod et gebyr på 50 kr. Derefter er tilmeldingen bindende. Afmelding er gældende, når du modtager en afmeldingsmail. Ved senere afmelding/udeblivelse fra kurset betales fuldt kursusgebyr.

Forbehold
Vi tager forbehold for lærerskift, holdaflysninger, udsættelser og ændring af kursussted. 

Aflysning
Det kan ske, vi må aflyse et kursus, fx på grund af sygdom hos underviseren. Du vil altid modtage besked om dette via mail, sms, telefon, opslag på skolen eller Facebook. Den aflyste kursusgang afvikles efterfølgende, som regel som en ekstra kursusgang i slutningen af forløbet. Hvis der ikke er mulighed for det, prøver deltagerne og lærerne i fællesskab at finde et tidspunkt, så der kan undervises en ekstra gang i en uge.

Force Majeure
Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, myndighedskrav eller epidemier betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalder

Ferielukning
Ferie og fridage følger generelt kommunens regler for folkeskolen, men der kan forekomme afvigelser. 

 


FO Gladsaxe
Frødings Alle 8
2860 Søborg

Telefon: 4444 1117

Mail: gladsaxe@fo.dk

Telefontid: Mandag, tirsdag og onsdag 10 - 14, Personligt fremmøde på kontoret: tirsdag kl. 15.00 - 17.00

Sommerferie indtil 6/8.

Medlem af Fora